Garenloos gebonden

Softcover boek printen

Wil je jouw uitgave eruit laten zien als een echt boek met zachte kaft? De inhoud wordt gelijmd in een oversized omslag en vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam. Het document dient uit minimaal 10 vellen te bestaan (d.w.z. 20 pagina's als het document dubbelzijdig moet worden afgedrukt).

Scriptie-Softcover-Basic

Softcover basic (EVA)

Ook EVA lijm is prima voor je scriptie of boek uitgave. Alleen niet alle papiersoorten zijn geschikt voor deze lijmsoort. Bij het berekenen van je uitgave kun je alleen kiezen uit papiersoorten die goed verlijmt kunnen worden.

Scriptie-Softcover-Premium

Softcover premium (PUR)

PURlijm geeft een aanzienlijk sterkere binding waardoor pagina's nooit los zullen laten. Het nadeel van PURlijm is dat de lijm 24 uur nodig heeft om te hechten aan het papier, waardoor de levertijd langer is.

Softcover Budget-Eco

De omslag is net als alle andere garenloos gebonden producten. Ook hier kunt u kiezen voor mat of glanzend laminaat. Het binnenwerk wordt echter afgedrukt op inkjet-printers. De voordelen zijn een lage carbon-footprint en een verrassend lage prijs, u kunt uit een aantal beschikbare papiersoorten kiezen.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

073 202 0974

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Omslag aanleveren
  Lever een apart bestand aan voor de omslag en rug.
 • Een glossy uitstraling?
  Kies voor 130g/m² Silk papier voor het binnenwerk.
 • Silk papiersoorten
  Zijn alleen te bestellen in de premium varianten.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig