Garenloos gebonden

Boeken Soft- & Hardcover

De inhoud wordt gelijmd in een oversized omslag en vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam. Het document dient uit minimaal 10 vellen te bestaan (d.w.z. 20 pagina's als het document dubbelzijdig moet worden afgedrukt).

Softcover

Jouw uitgave, (jaar)verslag, onderwijsmateriaal of scriptie gebonden als een echt boek. De omslag wordt hierbij om de inhoud gelijmd. De omslag wordt enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. Aflopend printen is hierbij geen probleem. Bij een softcover boek is de omslag, ondanks het stevige papier, flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies één van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, voorzien van 4 rillijmen en glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je wel de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

Hardcover

Jouw uitgave gebonden als een echt boek met harde omslag. De omslag wordt enkelzijdig bedrukt, ook bij deze optie is aflopend printen geen probleem. Bij een hardcover boek wordt het papier van de omslag geplakt op dik karton. Hierdoor is de omslag niet flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies een van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, en voorzien van een glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je wel de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

basic (EVA) of premium (PUR)?

De ene bindmethode is de andere bindmethode niet. Op het gebied van garenloze binding hebben wij twee methoden: PUR (Polyurethaan) en Hotmelt (EVA). Dit zijn allebei zogenoemde thermoplasten, een technisch woord voor warme lijmen. Ze worden gesmolten, opgebracht en stollen vervolgens weer. kijk in onze FAQ voor meer informatie omtrent welke lijmsoort het meest geschikt is bij de verschillende papiersoorten.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

073 202 0974

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

  • Bestanden graag aanleveren als PDF.
  • Gebruik wetransfer voor grote bestanden (meer dan 250 MB).
  • Twijfelt u nog? Bel ons!

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

  • Snelle levering
  • Betrouwbaar
  • Op rekening mogelijk
  • Verrassend voordelig