Nabewerking


PrijsPrinter levert printwerk van hoge kwaliteit. Wij drukken uitsluitend op papier met milieu-keurmerk. Wil je een gekleurde omslag, dan printen wij deze. Dit wordt berekend als een full-color afdruk. Je betaalt dus niet voor duur, gekleurd papier. Een fraaier resultaat voor een lagere prijs! Je kunt kiezen uit onderstaande bindwijzen:
flyer

Flyer / folder

De flyers en folders worden op de juiste manier, gesneden, gevouwen, gerilled of geperforeerd.
losbladig

Geboord / losbladig

Het werk wordt voorzien van 2 of 4 boorgaten. Bij 23 gaats boren of euroboring combineren we 4 en 23 gaats boren. Werk met euroboring past zowel in een 4 gaats als in een 23 gaats ringband. Wilt je het losbladige werk toch voorzien van een omslag? Kies dan voor losbladig zonder perforatie.
ringband

Ringbanden

Kies voor 4 of 23 gaten voor uw printzaken. De Euro perforatie is geschikt voor mappen en ringbanden met 4 en 23 gaten. De presentatie ringbanden in de beste kwaliteit met een 4D-ringmechaniek. De transparante case beschermt uw individuele ontwerp op de omslag.
wire-O

Wire-O

Het binnenwerk wordt voorzien van geponste gaatjes en wordt door middel van een metalen spiraal aan de lange- of korte zijde gebonden. Deze bindwijze is stevig en fraai. Het voordeel van de wire-O is dat het open blijft liggen op de betreffende pagina. Ook muurkalenders behoren tot de mogelijkheden. Standaard kleur: Brillance.
geniet-gebrocheerd

Geniet gebrocheerd

Het printwerk wordt vervaardigd in A3 formaat en wordt gevouwen naar A4 formaat, of het printwerk heeft het formaat A4 en wordt gevouwen naar A5 formaat. Het document krijgt twee nieten in de rug en wordt daarna gevouwen. Deze methode bevelen wij aan wanneer het document uit relatief weinig pagina's (max. 60) bestaat. Nieuw is de squarefold. Bij squarefold wordt de rug in een vierkant gedrukt zodat de brochure niet open gaat staan. Het heeft nadien meer de vorm van een boek door de vierkante rug
garenloos

Garenloos gebrocheerd

De inhoud wordt gelijmd in een oversized omslag en vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam. Het document dient uit minimaal 10 vellen te bestaan (d.w.z. 20 pagina's als het document dubbelzijdig moet worden afgedrukt).

Transport

PrijsPrinter werkt met een 24 uurs service. Wij maken gebruik van de postpakketzendingen van DPD. De pakketten zijn daardoor volledig traceerbaar. Je bent dus verzekerd van een goede, snelle levering. Je betaalt geen extra portokosten: onze tarieven zijn inclusief verpakking en verzending!
transport