Garenloos gebonden

Almanak

De Almanak kan in twee soorten worden uitgevoerd. Als softcover en als hardcover. Over het algemeen wordt de laaste genoemde het meeste gekozen. Staan er veel foto's in je jaarboek? Zorg dan dat je kiest voor minstens 130 grams Silk papier, zodat de bladzijdes niet doorschijnen.

Softcover

Jouw uitgave, (jaar)verslag, onderwijsmateriaal of scriptie gebonden als een echt boek. De omslag wordt hierbij om de inhoud gelijmd. De omslag wordt enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. Aflopend printen is hierbij geen probleem. Bij een softcover boek is de omslag, ondanks het stevige papier, flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies één van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, voorzien van 4 rillijmen en glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je wel de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

Hardcover

Jouw uitgave gebonden als een echt boek met harde omslag. De omslag wordt enkelzijdig bedrukt, ook bij deze optie is aflopend printen geen probleem. Bij een hardcover boek wordt het papier van de omslag geplakt op dik karton. Hierdoor is de omslag niet flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies een van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, en voorzien van een glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je wel de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

073 202 0974

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Omslag aanleveren
  Lever een apart bestand aan voor de omslag en rug.
 • Een glossy uitstraling?
  Kies voor 130g/m² Silk papier voor het binnenwerk.
 • Silk papiersoorten
  Zijn alleen te bestellen in de premium varianten.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig