Garenloos gebonden

Softcover boeken eco-vriendelijk

Hoge snelheid maar een laag energieverbruik. Onze inkjet productie printers gebruiken geen warmte bij het fixeren van afbeeldingen op het papier, wat bijdraagt aan het verminderen van het totale energieverbruik. Door gebruik te maken van op olie basis pigment inkt kunnen we afdrukken op maximale snelheid, zonder kwaliteits verlies.

Softcover

De omslag is net als alle andere garenloos gebonden producten. Ook hier kunt u kiezen voor mat of glanzend laminaat. Het binnenwerk wordt echter afgedrukt op inkjet-printers. De voordelen zijn een lage carbon-footprint en een verrassend lage prijs, u kunt uit een aantal beschikbare papiersoorten kiezen.

ISO 9001 ET 14001

Het hoofdkantoor, de afdeling R&D, de afdeling intellectueel eigendom, de fabrieken in Japan en China van RISO KAGAKU werken allemaal volgens de normen ISO 9001 en 14001.

De norm ISO 9001 heeft betrekking op kwaliteitsmanagement binnen het bedrijf. ISO 14001 berust op het principe van voortdurende verbetering van de milieuprestaties door beheersing van de milieu-impact van de bedrijfsvoering. De norm heeft dus betrekking op het milieuzorgsysteem.

ISO 11798

Omdat RISO weet hoe belangrijk de duurzaamheid van documenten voor klanten is, zorgt RISO ervoor dat zijn afdrukoplossingen voldoen aan de ISO 11798-norm. Ook de zwarte ComColor FW- en ComColor GD-inkt voldoen aan deze norm.

De norm ISO 11798 stelt eisen aan de duurzaamheid van de leesbaarheid, het afdrukken en het kopiŽren van archiefdocumenten van lokale overheden.

Water-, slijtage- en hittebestendigheid zijn belangrijke criteria voor het verkrijgen van de ISO 11798-certificering. Dankzij de ISO 11798-gecertificeerde inkt van RISO kunt u afdrukken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over aantasting.

ECO Mark

img_ecomark

Verantwoordelijke productkeuzes bevordert milieuvriendelijkheid in het algemeen Met deze gedachten beheert de Japan Environment Association (JEA) het Eco Mark-programma dat zich richt op het certificeren en verspreiden van milieuvriendelijke producten.

Blue Angel

img_theblueangel

Het Duitse label Blue Angel, opgericht in 1977, is de oudste zekerheidstelling voor producten die zich milieuvriendelijk noemen. Doordat de controles uitgevoerd worden door een onafhankelijke organisatie, wordt het eco-label beschouwd als een van de meest betrouwbare en meest veeleisende.

Energy Star

energy-star

Het Energy Star-programma stelt standaarden in voor wat betreft het stroomverbruik van kantoormachines. Er wordt gekeken naar het stroomverbruik in tijdens gebruik de slaapstand en de uitstand van de machines. Energy Star certificeert alleen kantoormachines die tot de top 25% qua energiezuinigheid behoren. Producten die aan deze normen voldoen, mogen het logo van het International Energy Star-programma representeren.

Epeat

epeat

EPEAT staat voor Electronic Product Environmental Assessment Tool, en is het wereldwijde beoordelingssysteem voor zogenaamd 'groene' elektronica. Het rangschikt producten op 51 specifieke criteria, om 'groene' grafische apparatuur evenals andere milieubewuste elektronische apparaten te identificeren. In de Verenigde Staten heeft de ComColor FW series de EPEAT Silver classificatie mogen ontvangen.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

073 202 0974

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Meer besparingen
  De koude afdruktechniek en de zuinige inkjettechnologie vertalen zich in productiekosten die voor u zeer interessant zijn. Dit is o.a. omdat elektriciteitsverbruik minimaal is.
 • Duurzamer
  Onze inktjet printers zijn milieuvriendelijk, omdat ze minder CO2 uitstoten. Bovendien stoten ze geen ozon uit, waardoor ze de ruimte niet vervuilen. Je kiest voor een printoplossing die het milieu spaart.
 • Milieuvriendelijke inkt
  De inkt is op basis van eerlijk geproduceerde soya-olie, water en pigment. De inkt droogt door een combinatie van absorptie en verdamping.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig