Softcover binden

Wil je jouw scriptie eruit laten zien als een echt boek met zachte kaft? De inhoud wordt gelijmd in een oversized omslag en vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam. Het document dient uit minimaal 10 vellen te bestaan (d.w.z. 20 pagina's als het document dubbelzijdig moet worden afgedrukt).

Scriptie-Softcover-Basic

Softcover basic (EVA)

Ook EVA lijm is prima voor je scriptie of boek uitgave. Alleen niet alle papiersoorten zijn geschikt voor deze lijmsoort. Bij het berekenen van je uitgave kun je alleen kiezen uit papiersoorten die goed verlijmt kunnen worden.

Scriptie-Softcover-Premium

Softcover premium (PUR)

PURlijm geeft een aanzienlijk sterkere binding waardoor pagina's nooit los zullen laten. Het nadeel van PURlijm is dat de lijm 24 uur nodig heeft om te hechten aan het papier, waardoor de levertijd langer is.

basic (EVA) of premium (PUR)?

De ene bindmethode is de andere bindmethode niet. Op het gebied van garenloze binding hebben wij twee methoden: PUR (Polyurethaan) en Hotmelt (EVA). Dit zijn allebei zogenoemde thermoplasten, een technisch woord voor warme lijmen. Ze worden gesmolten, opgebracht en stollen vervolgens weer. kijk in onze FAQ voor meer informatie omtrent welke lijmsoort het meest geschikt is bij de verschillende papiersoorten.

Levertijd

2 werkdagen

Advies nodig?

073 202 0974

op werkdagen tusen 08:30 en 17:00

Tips

 • Omslag aanleveren
  Lever een apart bestand aan voor de omslag en rug.
 • Een glossy uitstraling?
  Kies voor 130g/m² Silk papier voor het binnenwerk.
 • Silk papiersoorten
  Zijn alleen te bestellen in de premium varianten.

Klanttevredenheid is een basis principe

Bekijk alle beoordelingen

Garanties

 • Snelle levering
 • Betrouwbaar
 • Op rekening mogelijk
 • Verrassend voordelig