Kortingsrad
 
GARANTIES

Snelle levering

Betrouwbaar

Betaling achteraf

Verrassend Voordelig!

TIPS

Meer 'uitstraling'? Kies een zwaardere kwaliteit Silk papier (vanaf 150g/m²) en ga voor Full Colour.

Geen designer? Een kalender maken kan prima met templates van Office of Mac.

ADVIES NODIG?

Zo bereik je ons persoonlijk:

Bel: 073 202 0974

ma - do 8.30 - 17.00
vr 8.00 - 16.30

KLANTEN OVER PRIJSPRINTER
rating
social
prijsprinter twitter linkedin youtube

Wire-O boeken & kalenders

boek gebonden   kalender
BOEKEN WIRE-O
Bij een Wire-O Binding worden de pagina's bijeengehouden door een metalen ring. Groot voordeel is de duurzaamheid en het document blijft gemakkelijk open liggen. Deze binding is te gebruiken voor bijvoorbeeld: (reis)verslagen, rapporten, muziekstukken en boeken. Wordt het document vaak gebruikt dan adviseren wij een transparant vel als voor- en achterkaft en een wat zwaardere papiersoort (vanaf 130g/m²) voor het binnenwerk. Een Wire-O kan besteld worden in de formaten A3 liggend, A4 en A5 staand of liggend. Kies voor een full colour of zwart-wit print.

 
KALENDER WIRE-O
Bij een Wire-O kalenderbinding wordt de kalender voorzien van een ring uit metaal en daarnaast van een duimgreep en een ophanghaak. Een kalender wordt vaak gebruikt. Kies daarom voor wat zwaarder papier, bijvoorbeeld 250 grams. Zijn de afdrukken in Full Colour, kies dan voor een Silk papiersoort. Silk papier is licht glanzend en geeft een mooi effect bij kleurdrukken. Maak je eigen kalender. Leuk voor jezelf, je familie of als relatiegeschenk. In A3 of A4, staand of liggend formaat. Kies voor een Full Colour of zwart-wit print.

Boek gebonden of ordner?

Wire-O boekgebonden heeft een maximaal aantal vel van 200. Dus 400 dubbelzijdige pagina's. Heeft je boek een inhoud die groter is dan dit aantal. Kies dan voor ordner, ook bij deze optie blijven de pagina's makkelijk open liggen.