Kortingsrad
 

KIES EEN PRODUCT

Extra korting

Bij Prijsprinter heb je altijd de scherpste aanbieding…maar voor onze trouwe klanten durven wij nóg verder te gaan.

Vertel ook anderen over Prijsprinter!

Plaats onze Prijsprinter-banner op je eigen website en ontvang standaard 5% extra korting op al je bestellingen. Dus naast de op dat moment geldende dagkorting! Meld je dus snel aan download de Prijsprinter-banner voor op je website en ontvang je persoonlijke inlogcode waarmee je ieder keer 5% extra korting krijgt! Heb je al een account dan kun je hier inloggen.

Vaste korting

Koop je in voor een reclamebureau of heb je veel klanten die regelmatig gebruik maken van een internet copyshop? Dan kan onze vaste korting voor wederverkopers voor jou heel interessant zijn. Je ontvangt standaard een vaste korting op al je bestellingen. Mocht de dagkorting op enig moment hoger zijn dan de vaste korting, dan ontvang je automatisch de hoogst geldende korting. Bel of mail ons voor de mogelijkheden en ontvang direct je log-in code en de hoogte van je korting!

Partner links

Heb je een handige link voor onze klanten? Stuur dan een e-mail naar de webmaster van prijsprinter.
De link wordt dan geplaatst op onze Partner link pagina.

Banners

Het plaatsen van ee banner is makkelijk. De html code hebben we al klaar gezet voor je. Knip en plak deze op jou eigen website. Voorbeelden van onze banners zijn hier te vinden.