Kortingsrad
 
GARANTIES

Snelle levering

Betrouwbaar

Betaling achteraf

Verrassend Voordelig!

TIPS

Lever apart het bestand aan voor de omslag en rug.

Een glossy uitstraling? Kies voor 130g/m² Silk papier voor het binnenwerk.

Bereken hier de rugdikte van je boek.

ADVIES NODIG?

Zo bereik je ons persoonlijk:

Bel: 073 202 0974

ma - do 8.30 - 17.00
vr 8.00 - 16.30

KLANTEN OVER PRIJSPRINTER
rating
social
prijsprinter twitter linkedin youtube

Hardcover & softcover boeken

Softcover   Hardcover
SOFTCOVER
Jouw uitgave, (jaar)verslag, onderwijsmateriaal of scriptie gebonden als een echt boek. De omslag wordt hierbij om de inhoud gelijmd. De omslag wordt enkelzijdig bedrukt en aflopend printen is hierbij geen probleem. Bij een softcover boek is de omslag, ondanks het stevige papier, flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies één van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, voorzien van 4 rillijmen en glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

 
HARDCOVER
Jouw uitgave, (jaar)verslag, onderwijsmateriaal of scriptie gebonden als een echt boek. De omslag wordt hierbij om de inhoud gelijmd. De omslag wordt enkelzijdig bedrukt en aflopend printen is hierbij geen probleem. Bij een hardcover boek wordt het papier van de omslag geplakt op dik karton. Hierdoor is de omslag niet flexibel. Verschillende formaten zijn mogelijk. Van A4 en A5 staand en A5 liggend. Of kies een van de andere formaten: 170x240 mm (proefschrift) of 210x210 mm. De omslag wordt altijd in kleur gemaakt, en voorzien van een glanslaminaat. Voor het binnenwerk heb je de keuze voor zwart-wit of full colour printen.

Basic (EVA) of premium (PUR)?

De ene bindmethode is de andere bindmethode niet. Op het gebied van gebrocheerde binding hebben wij twee methoden: PUR (Polyurethaan) en Hotmelt (EVA). Dit zijn allebei zogenoemde thermoplasten, een technisch woord voor warme lijmen. Ze worden gesmolten, opgebracht en stollen vervolgens weer. kijk in onze FAQ voor meer informatie omtrent welke lijmsoort het meest geschikt is bij de verschillende papiersoorten.