Kortingsrad
 
GARANTIES

Snelle levering

Betrouwbaar

Betaling achteraf

Verrassend Voordelig!

TIPS

Meer 'uitstraling'? Kies een zwaardere kwaliteit papier (vanaf 150g/m²) en ga voor Full Colour.

Houd in je eindproduct wat ruimte voor snijden, 3 mm is voldoende, 5 mm is beter.

Geen Designer? Een folder maken kan prima met templates van Office of Mac.

ADVIES NODIG?

Zo bereik je ons persoonlijk:

Bel: 073 202 0974

ma - do 8.30 - 17.00
vr 8.00 - 16.30

KLANTEN OVER PRIJSPRINTER
rating
social
prijsprinter twitter linkedin youtube

Flyers & Folders

flyer   flyer
FLYER
Feestje of evenement? Leuke actie? Prijsprinter maakt de flyer die jij nodig hebt. In de formaten A3 (kleine poster), A4, A5 en A6 (postkaart). Staand of liggend. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Zwart-wit of full colour. Kies zelf maar!

 
FOLDER 1-VOUW
Met een vouw wordt een vel papier zomaar een folder. Een folder wordt over het algemeen langer bewaard. In de formaten A4 staand, A5 staand/liggend of A6 staand (in lengte gevouwen A4). Enkelzijdig of dubbelzijdig. Zwart-wit of full colour.

flyer  
FLYER OF FOLDER?

Een flyer is een ongevouwen vel papier. Op een flyer kan je twee kanten bedrukken, bij een folder is er sprake van vlakverdeling afhankelijk van je keuze. Kies voor het printen van een flyer bij evenementen, tijdelijke aanbiedingen en openingen. Print een folder als je meer informatie kwijt wilt. Een folder wordt over het algemeen langer bewaard.

FOLDER 2-VOUW
Met 2 vouwen wordt een vel papier een folder. De tekst wordt in vlakken verdeeld. Een folder wordt over het algemeen langer bewaard. Specificaties van je product? Aanbieden van je diensten? Of een nieuw menu. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiezen & printen maar

 
ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ
Bekijk onze producten in onze online copyshop.