Kortingsrad
 
GARANTIES

Snelle levering

Betrouwbaar

Betaling achteraf

Verrassend Voordelig!

TIPS

Selfcover? Kies dezelfde papiersoort voor inhoud als de omslag.

Je hoeft geen rekening te houden met de volgorde. Wij zetten het boekje gratis op inslag.

ADVIES NODIG?

Zo bereik je ons persoonlijk:

Bel: 073 202 0974

ma - do 8.30 - 17.00
vr 8.00 - 16.30

KLANTEN OVER PRIJSPRINTER
rating
social
prijsprinter twitter linkedin youtube

Brochure

brochure   brochure square fold
GENIET & GEVOUWEN
Netjes gebonden en gevouwen met twee nietjes in het midden van de vouw. Voor de omslag kan een ander soort papier gekozen worden. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A4 staand, A5 staand/liggend of A6 staand.

 
GENIET & SQARE FOLD
Netjes gebonden met twee nietjes in het midden van de rug. Het boekje krijg een extra nabewerking door de rug samen te persen in de vorm van een vierkante rug (square). Voor de omslag kan een ander soort papier gekozen worden. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A4 staand, A5 staand/liggend of A6 staand.

geniet_gehecht  
ALTERNATIEF?

Afhankelijk van de gekozen papiersoort kan het zijn dat het boekje te dik wordt. Bij een standaard papierdikte (80g/m² wit of 130g/m² Silk) kunnen wij tot maximaal 60 pagina's brocheren. Heeft het boekje teveel pagina's? Dan is wire-O een mooi alternatief.

GENIET ALS BOEK
Netjes gebonden met twee nietjes in het midden van een stapeltje papier. Ruime keuze uit papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag. De omslag is altijd in full colour. Formaten A3 liggend, A4 staand/liggend.

 
ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ
Bekijk onze producten in onze online copyshop.